Bottleneck

by trold

A tool for locating input starved machines.

Utilities
3 years ago
0.13 - 1.1
211K

"Unknown key" for about 20 settings

posted by n_slash_a 2 years ago
Bugs
3
last message by Saiph 2 months ago

Make the dots toggle with alt mode

posted by NastyFlytrap 8 months ago
General
1
last message by ArchAngelAlien 5 months ago

How to enable Glow Effect at Headless Linux Server?

posted by DiabloPower 7 months ago
General
0
last message by DiabloPower 7 months ago

Alt Mode

posted by ChicagoTed 3 years ago
General
4
last message by Ultrawup 2 years ago

Improper Interaction WithUpgrade Builder and Planner

posted by ridesdragons 2 years ago
General
0
last message by ridesdragons 2 years ago

Version of the mod without settings.

posted by TheLastEagle 3 years ago
General
0
last message by TheLastEagle 3 years ago

Bottleneck causing large save files

posted by bazoopy 3 years ago
General
3
last message by trold 3 years ago

PSA: missing lights due to updated status types

posted by trold 3 years ago
General
0
last message by trold 3 years ago

Mining drill not showing icon

posted by Mokmo 3 years ago
General
28
last message by Fr_Dae 3 years ago

Russian-language localization

posted by TheLastEagle 3 years ago
General
2
last message by Fr_Dae 3 years ago

Old icons please?

posted by VL4DST3R 4 years ago
General
6
last message by Fr_Dae 3 years ago

Light in old spot when entity is moved

posted by Wyrd_Star 3 years ago
Bugs
4
last message by ztn 3 years ago

Alert Priority Consideration

posted by nbrpg 3 years ago
Ideas & suggestions
0
last message by nbrpg 3 years ago

"machine has low fluid input" is applied wrongly.

posted by WarrantyVoid 3 years ago
Bugs
6
last message by shadefang 3 years ago

blacklisted names api

posted by Quezler 3 years ago
Ideas & suggestions
1
last message by Quezler 3 years ago

Loading into a saved map

posted by Szentigrade 3 years ago
Bugs
0
last message by Szentigrade 3 years ago

No bottleneck dots for Assembling machine 2

posted by Knitcap_ 3 years ago
Bugs
0
last message by Knitcap_ 3 years ago

Bug(?): Incorrect icon due to circuit/logistic output

posted by doktorstick 3 years ago
Bugs
0
last message by doktorstick 3 years ago

Combinator hookup?

posted by Semaphor 3 years ago
Ideas & suggestions
0
last message by Semaphor 3 years ago

Wrong description to set icon for low electiricty buildings

posted by feralhogs3050 3 years ago
Bugs
0
last message by feralhogs3050 3 years ago

New default icons by mybuddymichael

posted by raneo 4 years ago
General
0
last message by raneo 4 years ago

Option to disable all icons?

posted by dreksupport 4 years ago
Ideas & suggestions
5
last message by VL4DST3R 4 years ago

indicator lamps disappearing after reloading a savegame

posted by raneo 4 years ago
Bugs
5
last message by raneo 4 years ago

Error

posted by Belighria 4 years ago
Bugs
4
last message by Belighria 4 years ago

perf

posted by Sopel 4 years ago
General
6
last message by Sopel 4 years ago

error

posted by Jeeping 4 years ago
General
3
last message by TigreDemon 4 years ago

Color blind people cannot distinguish signals.

posted by migikatakori 4 years ago
Ideas & suggestions
1
last message by migikatakori 4 years ago

Mod Compatability - No Support for Cloning

posted by PyroFire 4 years ago
Bugs
4
last message by trold 4 years ago

This mod is not in active development

posted by PyroFire 4 years ago
Announcements
1
last message by trold 4 years ago

Don't show icon on burner lamps

posted by 321freddy 4 years ago
Bugs
0
last message by 321freddy 4 years ago

[Minor] Mod setting description doesn't show up due typo in the locale.cfg

posted by kyoshiharu 4 years ago
Bugs
0
last message by kyoshiharu 4 years ago

Crashing when playing Intro

posted by MeeperThyBeeper 4 years ago
Bugs
0
last message by MeeperThyBeeper 4 years ago

Measels. The bottleneck indicators are staying after assemblers are deconstructed

posted by bushbaby1234 4 years ago
General
2
last message by bushbaby1234 4 years ago

Error when replacing assembly 1 by assembly 2

posted by ixu 4 years ago
Bugs
0
last message by ixu 4 years ago

Incorrent icon shown on sulfuric acid starver electric mining drill

posted by jarcionek 4 years ago
Bugs
5
last message by jamiech1 4 years ago

Bottleneck Mod settings swapped after loading other mods.

posted by jamiech1 5 years ago
General
2
last message by jamiech1 4 years ago

Crash with Construction Drones

posted by Roang 4 years ago
General
5
last message by FoxInSox 4 years ago

Technology

posted by thatguyagain 4 years ago
Ideas & suggestions
1
last message by trold 4 years ago

Error MainLoop

posted by mundaTV 4 years ago
Bugs
1
last message by trold 4 years ago

[0.17.4] [0.10.0]

posted by PiggyWhiskey 5 years ago
Bugs
1
last message by trold 4 years ago

build error

posted by mundaTV 5 years ago
General
1
last message by trold 4 years ago

Status not accurate after reload

posted by Mannol 4 years ago
Bugs
1
last message by trold 4 years ago

Dolly interface needs renamed.

posted by MageKing17 5 years ago
Bugs
2
last message by trold 4 years ago

Buildings placed by Construction Drones are not marked

posted by rebelg 5 years ago
General
3
last message by RimePendragon 4 years ago

0.17.4 -- red when assembly machine is full?

posted by Mr_Tact 5 years ago
General
2
last message by Salty_Wagyu 5 years ago

What about HD graphics for 0.17?

posted by alyldas 5 years ago
Ideas & suggestions
0
last message by alyldas 5 years ago

New Graphics icons

posted by BiusArt 5 years ago
Ideas & suggestions
0
last message by BiusArt 5 years ago

Crash in on_tick

posted by Foxite 6 years ago
Bugs
4
last message by Peter34 5 years ago

Degraded performance in 0.16.51

posted by muhbaasu 5 years ago
General
1
last message by dzikakulka 5 years ago

Not working with full Angel's and Bob's stack?

posted by neoc 5 years ago
Bugs
1
last message by neoc 5 years ago