Bluebuild

by Mylon

Allows blueprints to be used much earlier. Once a blueprint is placed, nearby entities will be auto-placed at 5/second so long as you have the objects in inventory and are standing still. Once items are marked for deconstruction, they will be auto-removed and put into inventory so long as you are standing still. Press b to toggle building, press n to toggle demolishing.

2 months ago
0.14 - 0.18
28266

Setting for build speed

posted by Lebster 5 months ago
Ideas & suggestions
1
last message by ScaryBuh 2 months ago

Underground belts deleted when upgrading

posted by silenced33 9 months ago
Bugs
1
last message by Mylon 6 months ago

Crash when loaded alongside Infinity Mode Mod

posted by waterbuck71 9 months ago
Bugs
0
last message by waterbuck71 9 months ago

Tiles not placed, instead deleted

posted by alj0 10 months ago
Bugs
3
last message by alj0 10 months ago

Items get deleted on failed Autobuild

posted by Diver 10 months ago
Bugs
4
last message by alj0 10 months ago

Save load error

posted by destunt 11 months ago
Bugs
1
last message by Mylon 11 months ago

Crash on Autobuild/Autodemo toggle

posted by Diver 11 months ago
Bugs
3
last message by Diver 11 months ago

New update bug

posted by E.V.L.S 11 months ago
Bugs
6
last message by Mylon 11 months ago

I've fixed some of the issues

posted by wende 11 months ago
General
0
last message by wende 11 months ago

Upgrade Planner?

posted by Uuugggg 1 year, 2 months ago
Ideas & suggestions
5
last message by jamiech1 11 months ago

Autodemo is broken

posted by lardum 1 year, 7 months ago
General
0
last message by lardum 1 year, 7 months ago

Bluebuild demo

posted by GuiltyJibril 1 year, 7 months ago
General
0
last message by GuiltyJibril 1 year, 7 months ago

0.17 Update

posted by GuiltyJibril 1 year, 7 months ago
General
2
last message by GuiltyJibril 1 year, 7 months ago

Fix for demolition, fast building, fast demolition

posted by Xelight 1 year, 10 months ago
General
1
last message by GuiltyJibril 1 year, 7 months ago

exteme lag

posted by BOTAlex 1 year, 10 months ago
Bugs
0
last message by BOTAlex 1 year, 10 months ago

Crash with Miniloader

posted by kfsone 2 years ago
Bugs
1
last message by Mylon 2 years ago

Removing items is really slow

posted by GuiltyJibril 2 years ago
General
2
last message by Mylon 2 years ago

still crashing for me, but now is a different error

posted by TexugoMaldito 2 years ago
General
2
last message by TexugoMaldito 2 years ago

"Not Compatible ith current version"

posted by vGzIMrLolman 2 years ago
General
1
last message by vGzIMrLolman 2 years ago

Deconstruction not working

posted by Ranakastrasz 3 years ago
General
6
last message by deemacgee 2 years ago

16.x bug

posted by HurkWurk 2 years ago
Bugs
3
last message by Mylon 2 years ago

Also allow to build tiles

posted by Trifire 2 years ago
Ideas & suggestions
0
last message by Trifire 2 years ago

__Bluebuild__/control.lua:186: attempt to perform arithmetic on field '?' (a nil value)

posted by chickenbc 3 years ago
Bugs
1
last message by numerials 2 years ago

Crash when removing stone in MP (with a/b/y) mods.

posted by system 3 years ago
General
1
last message by system 3 years ago

FPS/UPS drops to 30 from 60 when Autodemo set to True

posted by MatthewGP 3 years ago
General
1
last message by asw122 3 years ago

'b' is now in conflict with default keybinds

posted by Yehn 3 years ago
Ideas & suggestions
2
last message by Mylon 3 years ago

Crash when placing a ghost or item from map view

posted by Hyratel 3 years ago
General
2
last message by Hyratel 3 years ago

Range & Speed Increase/Decrease in menu

posted by hunterXOpal 3 years ago
Ideas & suggestions
0
last message by hunterXOpal 3 years ago

Increase Build Rate

posted by rANALAN 3 years ago
General
0
last message by rANALAN 3 years ago

Compatibility with Bob's Inserters

posted by dbrickshaw 3 years ago
Bugs
1
last message by Mylon 3 years ago

crash when placing "text plates" with "bluebuild"

posted by Anson_AKB 3 years ago
Bugs
7
last message by Anson_AKB 3 years ago

Problem with Reactors and maybe any Mod that does Updates

posted by ElAdamo 3 years ago
Bugs
2
last message by Mylon 3 years ago

auto placement does not work for prexisting saves

posted by nitro_hedgehog 3 years ago
Bugs
1
last message by ashtonabc 3 years ago

Multiplayer Desync

posted by viperfang 3 years ago
Bugs
3
last message by Mylon 3 years ago

Bluebuild-built entities don't have a Bottleneck indicator

posted by bigyihsuan 3 years ago
Bugs
4
last message by Mylon 3 years ago

Built entities don't raise on_built events

posted by Apriori 3 years ago
General
3
last message by gheift 3 years ago

Scriptupdate

posted by ig2wtc 3 years ago
General
4
last message by ig2wtc 3 years ago

Default Keybind=N

posted by goldsword44 3 years ago
General
2
last message by goldsword44 3 years ago

Control.lua error line 24

posted by Peppe 3 years ago
General
1
last message by Mylon 3 years ago