Resource Spawner Overhaul

by orzelek
Overhauls resource spawning system.
10 days ago
0.14 - 0.17
925054

b No Ore Patches Generated

- 3 months ago

With RSO enabled in 0.17 no ore patches are generated in my maps. After disabling mod everything is fine. I've tried a completely fresh installation of the game and mods from scratch thinking it might be related, but no avail.

- 3 months ago

I will need more information to help you.
This is only report like this I have and I'm not sure how this would happen. Can you post a save file that has the problem?

- 3 months ago

I think he is talking about no ores are generated in the preview map. I tried to start a new B&A in 0.17.38, and preview map shows no ore generation. but if you start a game the ores are there.

- 3 months ago

Lack of ores in preview is known and not fixable - mentioned on the information tab too.

- 3 months ago
(updated 3 months ago)
- 3 months ago

I'm sorry but I'm at a loss here. Your save file is missing starting area resources but in RSO state it says they were spawned. If you go exploring other resources are generated normally (at least for me). When I create a new game with same seed I get normal starting area resources.
Can you do the following:
1. Extract RSO and edit config.lua - change debug_enabled line to true
2. Start new game
3. Run following command in console after few seconds: /c remote.call("RSO", "saveLog")
4. Post me content of script_output/logs folder in Factorio directory - there should be 2 log files in there.