Ukrainianization of mods

Переклад деяких модів Українською мовою Translation of some mods in the Ukrainian language

Localizations
8 months ago
1.1
783

i SE

1 year, 6 months ago

Доброго дня, а не виникало бажання перекласти Space Exploration ? ) Але, звісно, це немалий шмат роботи (більше 2500 рядків). Міг би допомогти, якщо з’явиться бажання.

1 year, 6 months ago
(updated 1 year, 6 months ago)

Доброго дня. Бажання було, навіть почав перекладати, але Furrfonikx випередив мене.
https://mods.factorio.com/mod/Package_Fox_Ukrainian
Ось його мод
Можу у нього запитита і якщо він дасть дозвіл, то добавлю і в себе.

1 year, 6 months ago

Зрозуміло, бачив його переклади але не звернув уваги що там є SE, треба буде переглянути, жаль що локалізація не вшита в оригінал. А є якісь майбутні плани по перекладу?

1 year, 6 months ago

Поки немає. Якщо є побажання у вільний час перекладу і оновлю

1 year, 6 months ago

Модів цікавих є багато, навіть невеликих але ходових, можу скласти список, переглянете, можливо щось зацікавить. Доречі, переклад Furrfonikx неповний, ще є над чим працювати )

1 year, 6 months ago

Добре, чекатиму.

1 year, 5 months ago

Доброго дня!

Звичайно, є дозвіл для всіх, хто поширює український контент або вдосконалює його. Я буду радий, тому що на базі мого перекладу з яви ця інший більш досконалий.
Останні місяці я був сильно навантажений і не покращував цей пак перекладу. З'явлюся тільки в кінці червня.
Минулі місяці я поступово перекладав мод Story Missions - [Scenario Pack], і вже готово понад 75% його перекладу.

До речі, вже довгий час були ідеї для покращення навігації на сторінці із перекладом тільки зараз дійшли руки.

1 year, 5 months ago

І тим паче я знайшов чим буду займатися незабаром коли звільнюся.
Перекладом https://wiki.factorio.com/

1 year, 5 months ago
(updated 1 year, 5 months ago)

Гарна ідея, там вдосталь роботи, теж були думки долучитися до перекладу, але не завжди є час, наснаги Вам ). Можливо ще там зустрінемось ))

New response